Deixat
inspirar
Et convido a deixar-te inspirar. M’acompanyes?
És aquesta curiositat per conèixer el que m’inspira.
Norman Foster (1935)

Decisions adequades, objectius ambiciosos però assolibles, bones idees i innovació constant, tenen en comú una cosa, som les persones qui donem impuls a totes elles. Per a que aquest impuls sigui el millor possible dia rere dia, el nostre creixement com a professionals, i també com a persones, és ingredient indiscutiblement fonamental.

NeaGnosi neix de la convicció de que es pot fer molt més per estar costat de les organitzacions ajudant-les en la tasca més important que tenen, assolir les seves metes gràcies a les persones que en formen part. I això és el que t’ajudarem a aconseguir.

La nostra Missió | Treballar al costat de les organitzacions, acompanyant-les al seu camí cap a l’excel·lència

I ho fem col·laborant en el desenvolupament i gestió de les persones que les formen, mitjançant metodologies inspiradores i diferenciadores, amb la perseverança i l’entusiasme dels qui creiem en el seu valor i sentim passió per la nostra feina!

La nostre Visió | Ser la consultora de confiança per als/les  nostres clients i clientes

Estant al seu costat, inspirant-les en la millora competencial i el creixement de les seves persones, contribuint a la seva felicitat, vetllant amb ells per la igualtat d’oportunitats i acompanyant-les en la seva lluita cap a l’èxit, perquè quan s’aconsegueixi, també serà, en part, un èxit nostre.

Els nostres Valors

Passió

Passió per les persones i el seu desenvolupament i pel que fem. Creiem en el potencial que tots tenim i ens apassiona ajudar-vos a créixer!

Honestedat i confiança

Perquè són, per damunt de tot, la base de qualsevol relació i volem construir relacions sòlides en col·laboració amb els nostres clients.

Responsabilitat

Per caminar amb tu complint els nostres compromisos, però també per dir que no quan no ens sigui possible comprometre’ns.

Creativitat i Innovació

Un dels nostres motors en la resolució dels reptes que se’ns plantegen dia a dia. Una constant ebullició d’idees per ajudar-vos també amb els vostres.

Qualitat i millora contínua

Gairebé una obsessió per nosaltres. No creiem en l’immobilisme i per això estem en constant cerca de la millora de tots els nostres processos i serveis per oferir sempre la millor versió possible de NeaGnosi. Perquè allò que avui funciona bé, demà ha de funcionar millor!

Desenvolupament

A NeaGnosi creiem fermament en les persones, el seu potencial i els seus talents, i una de les nostres passions és contribuir al seu creixement. Grans persones formant grans equips!

Excel·lència

És l’objectiu que totes les persones hem de perseguir en tot allò que fem. No deixarem la mediocritat entrar mai a les nostres vides!

Sentit de l’humor i optimisme

Perquè ens fa més intel·ligents i feliços i, a més, millora els processos d’aprenentatge i la productivitat. Què més es pot demanar?!

Responsabilitat mediambiental

Des de NeaGnosi cuidem el nostre entorn per a que tothom el pugui continuar gaudint durant molt de temps. Per això hem adoptat una política de ‘0 paper’ i emprem canals i mitjans digitals per fer accessibles els recursos d’aprenentatge i documentació necessaris per a la impartició de les nostres formacions, utilitzem energia provinent de fonts renovables i no fomentem els desplaçaments de vehicles a motor utilitzant serveis de missatgeria responsable i sostenible amb el medi ambient.

Inspirant desenvolupament
Formació Presencial i E-learning
El coneixement comença amb la sorpresa.
Sócrates (470 a.C.-399 a.C.)