Inspirant
Consultoria
Fundae
Consultoria i Gestió de Crèdits Formatius
La prudència a l'estalvi consisteix, no tant en saber guardar-se de les despeses, doncs aquestes són molts cops necessàries, sinó en saber gastar amb avantatge.
Francesco Guicciardini (1483-1540)

Vosaltres ocupeu-vos del que és més important per al vostre negoci, i NeaGnosi se n’ocuparà de les gestions amb Fundae.

Sabem com d’important és per vosaltres poder oferir al vostre equip la formació que necessiten per fer-vos més competitives. A l’economia del coneixement, és doblement important tenir equips altament eficaços i competents, perquè el factor diferencial per a les empreses són les persones que les formen. La seva capacitat de generar idees creatives i innovadores, la seva capacitat d’adaptació davant les situacions canviants, la seva il·lusió i implicació, són els motors reals d’una organització. Per això entenem la importància que té per vosaltres l’aprofitament del vostre crèdit formatiu, any rere any, gràcies al qual podeu gaudir del millor equip per als vostres projectes.

Us ho posem fàcil. Tant si només necessiteu bonificar la formació que us imparteixi NeaGnosi, com si necessiteu que gestionem íntegrament el vostre crèdit formatiu anual, ens fem càrrec de tots els tràmits necessaris de les bonificacions per formació de la vostra empresa a través de Fundae. Amb NeaGnosi podreu estar segures d’haver fet diana escollint la vostra gestora de crèdits, més de 10 anys d’experiència gestionant bonificacions avalen el nostre servei, per coneixement i experiència.

I si gestioneu internament les vostres bonificacions i us voleu assegurar de que ho feu correctament, us oferim subscriure-us al nostre Servei de Consultoria Fundae per a que ens consulteu tot allò que us generi dubtes a tot el procés de tramitació de les bonificacions. A més, li podreu incloure auditories documentals periòdiques per validar que tot és correcte.

Inspirant Igualtat
Consultoria en Igualtat d'Oportunitats
La prova per saber si pots, o no, fer una feina no hauria de ser l'organització dels teus cromosomes.
Bella Abzug (1920-1998)