Inspirant
Igualtat
Consultoria en Igualtat d'Oportunitats
La prova per saber si pots, o no, fer una feina no hauria de ser l'organització dels teus cromosomes.
Bella Abzug (1920-1998)

Treballem amb vosaltres en la creació o actualització del vostre Pla d’Igualtat, per ajudar-vos a complir amb la legislació vigent en aquesta matèria.

Iguals. Així naixem les persones, amb les nostres peculiars diferències de personalitat, aspecte, cultura, credo i interessos i, com no, gènere i diversitat sexual, però iguals en drets i necessitats més bàsiques. Tothom necessita estimar i ser estimat, alimentar-se, relacionar-se, tenir accés a educació i oportunitats professionals, i a sentir que es posa en valor la seva aportació, des de la seva peculiar mirada. Amb respecte per la diferència, donant oportunitats a tothom sense esbiaixes, sense sostres de vidre, ni portes tancades, ni condicionants per raó de gènere o orientació de cap mena, ni sexual, ni religiosa, ni cultural. Amb la diversitat que ens enriqueix. Perquè la diversitat suma, no pas divideix.

El pla d’igualtat d’oportunitats (PIO), és una ocasió immillorable per a replantejar i posar ordre als procediments de les organitzacions i, en especial, per a millorar les polítiques de gestió del factor humà per tal de fer una millor gestió, més justa, equànime i responsable de la diversitat de les persones que en formen part.

Des de NeaGnosi treballem amb vosaltres per a confeccionar el pla d’igualtat d’oportunitats per a la vostra organització i així donar compliment als nous requeriments legals.

O, si us estimeu més fer-lo vosaltres, teniu a la vostra disposició un Servei de Consultoria mentre el confeccioneu, per així estar segures de què no queda res sense considerar.

A més, podeu comptar amb nosaltres per a preparar el Pla de Prevenció contra l’Assetjament Laboral, de caràcter obligatori per a totes les organitzacions des de l’any 2007.

Deixa’t inspirar
Et convido a deixar-te inspirar. M’acompanyes?
És aquesta curiositat per conèixer el que m’inspira.
Norman Foster (1935)