Inspirant
desenvolupament
Formació Presencial i E-learning
El coneixement comença amb la sorpresa.
Sócrates (470 a.C.-399 a.C.)

Les metodologies més innovadores, excel·lents professionals, i e-learning d’alta qualitat, amb el valor de l’immillorable compromís i acompanyament de NeaGnosi.

Les persones no deixem mai d’aprendre. Des de que naixem estem aprenent-ho tot, Aprenem a reconèixer el món i les persones que ens envolten, a caminar i parlar, aprenem valors i relacions i totes aquelles coses que ens ajuden a desenvolupar-nos com els éssers pensants i creatius que som. En aquest constant camí del coneixement, continuem formant-nos mogudes per interessos personals i, com no, formant-nos com a persones implicades a les empreses, comprometent-nos a donar el millor de nosaltres cada dia, i enfrontant amb èxit els reptes, gràcies a les noves competències que desenvolupem.

A NeaGnosi, volem inspirar la flama d’aquest continu aprenentatge, per a què no pari mai de girar i créixer,  i ho fem amb metodologies diferenciadores i vivencials que posen les persones al centre de l’aprenentatge, guiades per facilitadors de solvència contrastada, per no deixar res a l’atzar.

A més, amb la nostra formació E-Learning, us podreu continuar formant des de qualsevol lloc, facilitant-vos l’accés a continguts online de qualitat des de la nostra Plataforma Virtual, Virtual NeaGnosi. Una plataforma altament intuïtiva per a les persones participants, altament eficient en la gestió i seguiment de les nostres formacions, que compleix amb els requeriments de Fundae i a la que podreu accedir també des de qualsevol dispositiu mòbil o tauleta. Amb la que, a més i si ho desitgeu, tindreu l’oportunitat de fer vosaltres mateixes el seguiment de les formacions del vostre equip.

Inspirant Consultoria Fundae
Consultoria i Gestió de Crèdits Formatius
La prudència a l'estalvi consisteix, no tant en saber guardar-se de les despeses, doncs aquestes són molts cops necessàries, sinó en saber gastar amb avantatge.
Francesco Guicciardini (1483-1540)