Formació eLearning

Campus NeaGnosi per a organitzacions i particulars

La nostra oferta formativa online està dirigida tant a empreses com a persones que prenen la iniciativa de la seva formació de forma personal.

Forma el teu equip des de qualsevol lloc i en qualsevol circumstància a través del nostre Campus Virtual. Els nostres continguts es presenten en diversos formats, —text interactiu, àudio, vídeo, entre d’altres—, de manera que facilitin un aprenentatge fluid i que deixi pòsit en les persones participants. Complim amb tots els requisits de Fundae per a la seva bonificació, per tant totes les nostres formacions són bonificables per a les empreses. I, si ho necessites, també ens podem fer càrrec dels tràmits corresponents per a la seva bonificació.

Si és el teu cas formar-te per interès personal, t’oferim tot el nostre catàleg de continguts online, per a que escollis el que més s’adapti als teus interessos. Podràs gaudir de la comoditat i qualitat de les nostres formacions online, en modalitat auto formativa, tenint doncs l’avantatge de poder iniciar la teva formació quan més convenient et sigui, sense haver d’esperar durant setmanes a que la formació tingui prou quòrum com per poder-se iniciar. Tot i no ser formacions tutoritzades, comptaràs en tot moment amb el suport de l’equip de NeaGnosi que t’ajudarà amb qualsevol tema que necessitis resoldre.

Accedeix al catàleg on trobaràs una extensíssima oferta formativa, que hem distribuït per àrees per a que et sigui més fàcil localitzar allò que necessites.

Estem incorporant noves especialitats de manera constant, així com altres novetats i continguts d’interès, subscriu-te a la nostra Newsletter per a no perdre’t cap novetat.