Formació Presencial i Aula Virtual

Estem aquí per tu, per ajudar-te a complir amb els teus objectius formant les persones que han de treballar per aconseguir-los. Només digue’ns on vols arribar i treballarem al teu costat, entenent les teves necessitats i fent nostres els teus reptes, assessorant-te en la definició de continguts totalment adaptats per a la teva empresa i necessitat concreta.

La nostra metodologia de treball t’assegura l’èxit de cada formació. Amb nosaltres,

  • Tindràs la seguretat de que escoltarem i entendrem el que necessites i si tens dubtes, t’ajudarem a resoldre’ls.
  • Comptaràs, previ a la formació i fins i tot previ a l’acceptació del pressupost, amb el consell i orientació dels nostres professionals per adequar al detall la proposta del programa a impartir.
  • Tindràs accés a metodologies diferenciadores i d’impacte que de ben segur no deixaran ningú indiferent, amb les que els teus professionals podran gaudir de la millor formació, per ser imparables.
  • En funció de la durada de la formació, i sense cap cost addicional, les persones participants podran comptar amb el suport d’un espai virtual al nostre Campus, on alumnes i docents tindran un lloc on compartir materials, debatre i consultar allò que els sigui necessari, i fins i tot avaluar els coneixements adquirits en acabar el procés formatiu.

Us oferim també formació presencial a través d’aula virtual, reconeguda com a formació en modalitat presencial per Fundae, que es podrà realitzar, almenys, durant tot l’exercici 2021. I, per descomptat, ens podem fer càrrec de la seva bonificació.

NeaGnosi compta amb la col·laboració d’un ampli ventall de professionals de la docència en qualsevol dels àmbits o especialitats que necessitis, i si no els tenim, els busquem per tu! Si estàs pensant en alguna formació que no has trobat en aquesta web, pregunta’ns i cercarem la forma d’ajudar-te.

Amb nosaltres tindràs sempre un equip al teu costat.