Post Image

Si vols conèixer a una persona, no li preguntis el que pensa sinó el que ama.

Sant Agustí (354-430) Bisbe i filòsof

Ai, senyor …! Si no ens havíem ni presentat! Soc la Núria, i soc la persona que està al capdavant de NeaGnosi. Si em preguntes quin és el meu rol, et diré que soc la CEO, la COO, la CMO, la CTO, la CCO, la CDO, i totes les Cs que se’t puguin ocórrer! Mare meva quin mareig d’acrònims …! Resumint, soc l’orgullosa mare de NeaGnosi i afortunada de poder-te donar la benvinguda al bloc.

Aquesta setmana ha fet un any que NeaGnosi treballa ajudant empreses i professionals en el seu desenvolupament i m’he adonat que no ens havíem presentat. I amb això em refereixo a explicar-vos per què soc aquí, què és per a mi aquest projecte i per què estic tan segura que ens entendrem molt bé. I, em permetreu que us parli a títol personal, com la Núria, perquè NeaGnosi té tot de mi i jo tot de NeaGnosi.

Aquesta és la meva petita història, que he decidit compartir perquè sé que moltes més persones se sentiran identificades amb alguna de les coses que diré, i perquè compartir és genial per trobar els punts que ens connecten.

Compartir és genial per trobar els punts que ens connecten.

En ple inici de la pandèmia, que encara ens té segrestades, vaig posar en marxa un projecte que m’il·lusionava, alhora que representava una gran col·lecció de reptes, perquè dir que només era un seria faltar a la veritat. Abans que algunes de vosaltres comencéssiu a veure NeaGnosi per la Xarxa, ja portava molt treballant per a donar-li forma a la idea de projecte, que planava sobre meu des de feia molt de temps. Imagina’t, jo, amb tota la meva il·lusió i totes les meves ganes, que no són poques, fent volar el projecte NeaGnosi i de cop i volta, PAM!, confinament. I ara què? Inquietud, algunes pors, obligats canvis d’estratègia, adaptació i molta, molta, molta incertesa pel que estàvem vivint. Però què us he d’explicar, oi…?

Qui em coneix diu de mi que soc forta i una valenta —fins i tot massa agosarada segons algunes persones—, així que, amb el gran repte del context pandèmic, i de tots els altres reptes que se li van anar sumant, vaig començar a treballar per fer el millor que sé fer, estar al teu costat per allò que necessitis. Tenia un fil conductor, un dels motius que em van empènyer a iniciar NeaGnosi, i aquest va ser veure com en certs llocs en què havia treballat semblava que formar persones no era més que un negoci, una transacció comercial sense més, una venda, ja està —Va, fes aquesta formació i ves per una altra, i una altra…, i de la que ja ha finalitzat, no et preocupis més que ja és facturable, objectiu assolit!

I, no. Per a mi, treballar formant persones és molt més que “vendre un curs”, molt més que buscar una docent i enviar-la a impartir una formació. No vull fer del que m’apassiona una simple transacció comercial. M’encanta el contacte amb les persones amb les quals col·laboro —docents, empreses—, construir juntes, riure juntes!

Persones ajudant altres persones, bolcades en construir l’èxit del teu equip.

Crec fermament en les persones, en què totes tenim talents, alguns ni descoberts, i un gran potencial que podem desenvolupar gràcies a les magnífiques professionals que ens formen amb tanta generositat; i ho sé del cert perquè he treballat amb moltes d’elles al llarg dels meus anys de professió. Tant en mi, com en totes les professionals amb qui treballem, trobaràs sempre una relació propera i de confiança, honesta i implicada al màxim. Persones ajudant altres persones, bolcades en construir l’èxit del teu equip perquè també serà el nostre èxit. És un dels meus propòsits i allò que ens dona sentit.

Ja…, ho sé, sembla un anunci, oi?

Després d’aquest primer any, amb tantes llargues jornades de treball a l’esquena, aprenent molt dels errors i amb tots els reptes que encara es presenten per davant, segueixo amb tota la força, i la il·lusió, sabent que he triat el camí difícil, però correcte. Així doncs, et convido a comprovar-ho per tu mateixa. Acompanya’m i deixa que t’acompanyi i estic convençuda que un dia podràs dir que, certament, no era un anunci.

Tota la meva gratitud, tant si has llegit fins al final, com si no ho has fet.

Si t’ha agradat llegir-me, o creus que puc tenir coses interessants per explicar-te, no t’ho pensis, subscriu-te a la nostra Newsletter! Prometo no omplir la teva safata d’entrada amb correus, i sempre podràs cancel·lar la subscripció si ho faig.

Francés A1
Comments are closed.